KAYIT DUYURUSU!

ÖNEMLİ DUYURU!

2024/1 DÖNEMİ YENİ KAYIT VE KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ

Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi 2024- 2025 eğitim öğretim yılı 1. dönem (2024/1 Dönemi) yeni kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 28 Ağustos - 22 Eylül 2024 tarihleri arasında kayıt kılavuzları doğrultusunda yapılacaktır.

NOT:     1) Açık Öğretim Bilgi Yönetim sisteminde biyometrik fotoğrafı olmayan öğrencilerimiz uzaktan eğitim dönem sınavlarına giremeyeceklerdir.

Yeni kayıt yaptıracak öğrenciler ile kayıt yenileyecek öğrencilerden biyometrik fotoğrafı eksik olanların ilgili bankalara kayıt ücreti yatırdıktan sonra yüz yüze eğitim kurumlarına giderek biyometrik fotoğraflarını sisteme yükletmeleri gerekmektedir.

2) Öğrencilerimiz sınava girecekleri derslerin seçimi ile ders değişikliklerini ve varsa sınav merkezi değişikliklerini kayıt tarihleri içerisinde yapabileceklerdir. Kayıt tarihleri dışında yapılan söz konusu işlemler geçersizdir.

04.09.2024 95

Yeni Kayıt Kılavuzu için tıklayınız

Kayıt Yenileme Kılavuzu için tıklayınız

Açık Öğretim Kurumları 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Yazılı Sınav Duyurusu için tıklayınız